WIJ WERKEN SAMEN MET:

Versgroothandel G. Jansma Wijhe BV is al jaren hét adres in de regio voor al uw vers vlees, vleeswaren, brood-, toast- en maaltijdsalades, barbecueproducten, kaas, kruiden, specerijen, regionale en internationale vleeswaren en specialiteiten.

Volfood is in april 1965 opgericht door Aad Vollebregt, onder de naam AVO Vleeswaren. Hij is de zoon van een bekende slager in Zoetermeer en dat was ook de plaats waar hij zijn vleeswarengroothandel startte.

Volfood richt zich als groothandel uitsluitend op professionele wederverkopende bedrijven in het midden en hogere segment van de foodservicemarkt zoals speciaalzaken, delicatessenwinkels, zelfstandige culinaire gastronomie en horeca, partycentra, cateraars en evenementenorganisatoren.

Een groot assortiment kort houdbare producten, snel en veilig afgeleverd bij uw winkel of instelling. Dát is de uitdaging die Palvéco wekelijks aangaat.

Palvéco levert bij ruim duizend bedrijven een gevarieerd aantal versproducten. Daarnaast levert Palvéco ook de grondstoffen en ingrediënten voor uw slagerij, bakkerij, groentezaak, poeliersbedrijf, delicatessenwinkel of horecabedrijf.

Dagelijks zorgen zo’n 300 leveranciers uit binnen- en buitenland voor een tijdige aanlevering van een groot aantal producten. Hierdoor zijn de aanvoerlijnen kort en beschikt u over een veilig en vers product.